Biokapsalon Naturel: biologische hair wellness

Een kapper in Emblem die voor u klaarstaat

Natuurlijke producten bij dit kapsalon in Emblem

Ik kies er bewust voor om enkel met natuurlijke en biologische producten te werken. Dit is namelijk het meest milieuvriendelijke alternatief. Bovendien koos ik ervoor om in mijn kapsalon in Emblem met een 100% Belgisch gamma te werken: Hairborist. Zij produceren een professionele kapperslijn met natuurlijke producten. Ideaal dus voor een biologische kapper in Emblem. Bovendien kregen de producten het label Ecogarantie, wat garandeert dat de ingrediënten volledig natuurlijk en kwalitatief zijn.

Bovendien werk ik in mijn kapsalon in Emblem met aromatherapie. Door het gebruik van etherische oliën, geef ik u een op maat gemaakte behandeling. Elk type olie heeft een specifieke functie: schilfers, vette hoofdhuid, droog haar…. Alles kan verholpen worden. Door deze fantastische producten te gebruiken, zal uw haar bovendien volledig herstellen van de jarenlange beschadiging. Hierdoor zal het z’n oorspronkelijke glans terugkrijgen. Zowel u als uw haar zal opnieuw stralen! Mijn kapsalon in Emblem is dus zeker een bezoek waard.

Geen extra kosten aan de toonbank

Ik reken geen supplementen of bijkomende kosten aan. Soms gebeurt het dat kappers dit wel doen: een speciale shampoo, extra voeding of olie… Zo weet u nooit hoeveel u zult betalen tot wanneer u aan de toonbank komt. Mijn salon in Emblem daarentegen, hanteert een transparante prijslijst waarbij ik met een all-in formule werk. U betaalt dus niet meer voor de biologische verzorging, de natuurlijke producten… Deze garantie geldt ongeacht uw haarlengte: er worden geen supplementen aangerekend.

Geniet van de rust

Zodra u Naturel binnenstapt, zult u merken dat er een zeer gemoedelijke en warme sfeer hangt. Ik probeer immers een persoonlijke relatie aan te gaan met mijn klanten, zodat u zich comfortabel voelt. Naar de kapper in Emblem gaan, wordt een moment van genieten. Relaxatie en ontspanning zijn het doel van uw bezoek. Ik neem mijn tijd voor u, zodat u zich goed voelt wanneer u terug naar huis gaat.

Een vlot bereikbaar salon in Emblem

Gaat u niet graag naar een kapper in de stad omdat het zoveel stress met zich meebrengt? Geen probleem, mijn salon in Emblem ligt dicht bij Lier en Ranst, maar is toch zeer gemakkelijk bereikbaar. Bovendien hoeft u niet in de file aan te schuiven, geen parking te zoeken, niet betalen voor uw parking… Allemaal voordelen wanneer u kiest voor een kapper in Emblem.