Biokapsalon Naturel: biologische hair wellness

Ervaar de kwaliteit van een natuurlijk kapsalon vlakbij Lier

Wat is de visie van deze natuurlijke kapper dichtbij Ranst?

Kwaliteit en eerlijkheid zijn voor mij de belangrijkste waarden als een natuurlijke kapper dichtbij Ranst. In mijn natuurlijk salon wil ik daarom een volledig natuurlijk gamma gebruiken. De producten zijn natuurlijk en de ingrediënten zijn afkomstig van planten. Bovendien wil ik ook dat het gebruikte gamma eerlijk is. Daarom koos ik voor een 100% Belgische leverancier: Hairborist. Door met hen samen te werken, ben ik zeker van mijn producten als natuurlijk salon. Zij werken immers met het kwaliteitslabel Ecogarantie dat garandeert dat de producten zowel ecologisch als ethisch verantwoord zijn.

Een natuurlijk salon: welke haarverf wordt gebruikt?

Als natuurlijke kapper dichtbij Ranst, kleur ik het haar met natuurlijke haarverf. Deze ontstaat door bloemblaadjes, stampers, kruiden, planten… in de zon te drogen. Vervolgens worden deze vermalen tot een fijn poeder. Door dit poeder te mengen met water, ontstaat de kleuring meteen. Er hoeft daarom niets anders meer te worden toegevoegd. Het is dus volledig natuurlijk! Op deze manier kleur ik niet alleen uw haar, maar verzorg ik het ook in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Lier.

Ik vind de kwaliteit van mijn producten ook zeer belangrijk als natuurlijk kapsalon vlakbij Lier. Daarom moet de haarverf voldoende dekken. Hairborist garandeert 100% grijsdekking en dat is ook zo. Uw haar zal een sublieme kleur krijgen en z’n natuurlijke glans terugvinden.

Een intense voeding met plantaardige en etherische olie

Het gamma van Hairborist onderscheidt zich van alle andere merken door een weldadig voedingsprotocol te voorzien. Zo kan ik in mijn natuurlijk kapsalon vlakbij Lier voor elke klant een op maat gemaakte behandeling voorzien. Er wordt gestart met een voedende olie als basis, deze bestaat uit een combinatie van plantaardige en etherische oliën. Daarna worden nog verschillende etherische oliën toegevoegd. Elk type heeft een specifieke werking. Onder andere hoofdhuid problemen zoals schilfers, vet haar, gevoelige hoofdhuid… kunnen opgelost worden. Dit geeft me de kans om voor u een persoonlijke en unieke samenstelling te creëren, gebaseerd op uw noden en wensen.

Deze olie zorgt ervoor dat uw haar intens gevoed wordt. Zo kan uw haarstructuur herstellen van binnenuit en krijgt het opnieuw een mooie, natuurlijke glans. Bovendien zal het uw haar ook opnieuw versterken, wat het resistent maakt tegen externe invloeden zoals zon, wind… Door het gebruik van de verschillende etherische oliën zal u daarnaast ook tot rust komen en een gevoel van pure wellness ervaren. U zal mijn salon buitenstappen met een gevoel van ontspanning en kalmte. Klinkt ongelofelijk aangenaam, niet?

Toch zijn er enkele mythes en fabels. Men denkt bijvoorbeeld vaak dat het haar vettig zal zijn door de olie. Ik kan u garanderen dat dit niet zo is, integendeel zelfs… Het haar wordt namelijk nog gewassen na het oliebad, wat ervoor zorgt dat de olie volledig uitgespoeld en verwijderd wordt. Een andere mythe is dat wellness enkel voor vrouwen van gemiddelde leeftijd is. Ook dit is niet waar. Wellness is mogelijk voor zowel mannen, vrouwen als kinderen van alle leeftijdscategorieën!

Een natuurlijk salon met eenvoudige en duidelijke tarieven

Heel vaak worden er in een kapsalon allerlei aanvullende supplementen aangerekend voor bijvoorbeeld extra product, verzorging… Dit zorgt ervoor dat u op voorhand niet weet hoeveel u zult betalen. Dat is iets wat bij mij niet het geval is. Ik werk namelijk met een all-in formule. Dit houdt in dat alles inbegrepen is in de prijs: de voedende olie, etherische olie, shampoo, conditioner en styling. U hoeft niets extra te betalen, ongeacht de lengte van uw haar.