Biokapsalon Naturel: biologische hair wellness

Ga verder naar Biokapsalon Naturel

Een moment van rust vindt u bij deze kapper dichtbij Ranst

Kwalitatief aanbod

Ik koos ervoor om met Hairborist te werken. Als kapsalon in de buurt van Ranst vind ik het immers mijn plicht om op hoogstaand niveau te werken. De producten van Hairborist zijn namelijk 100% Belgisch. Bovendien garandeert het kwaliteitslabel Ecogarantie dat de ingrediënten echt natuurlijk en kwalitatief zijn. Een echte meerwaarde dus voor mijn salon vlakbij Ranst. Hierdoor krijgt uw haar immers z’n oorspronkelijke glans terug.

Bovendien laat ik u ook rustig genieten van het bezoek. U kunt relaxen in een ontspannen en aangename sfeer. In mijn salon vlakbij Ranst is een haastige knipbeurt of kleuring nooit aan de orde. Ik neem mijn tijd voor u om u een zo goed mogelijke service te bieden. U staat centraal in een warme setting. Het enige wat u moet doen is genieten.

Als salon vlakbij Ranst, kies ik voor natuurlijke producten

Uw haar intens verzorgen staat voorop bij deze kapper dichtbij Ranst. Daarom werk ik enkel en alleen met natuurlijke en biologische producten. Ik werk bijvoorbeeld met plantaardige haarverf. Bloemblaadjes, stampers, schors… worden in de zon gedroogd. Eenmaal droog, worden deze vermalen tot een fijn poeder. Wanneer ik water toevoeg aan het poeder, bekom ik meteen de haarverf. Natuurlijker kan dus niet!

Verder werk ik in mijn salon vlakbij Ranst ook met een hair wellness concept waarbij ik de aromatherapie toepas. Als kapper dichtbij Ranst gebruikt ik etherische oliën, die elk een specifieke functie hebben: schilfers, vette hoofdhuid, droog haar… Daarmee maak ik voor u een aangepaste behandeling die samengesteld wordt volgens uw wensen.

Betaal geen supplementen of ander bijkomende kosten

Hoewel ik een zeer kwalitatief aanbod heb, hanteer ik standaardtarieven. U zult bij mij dus niet meer betalen dan bij een andere kapper. Meer nog, het is zelfs mogelijk dat u minder betaalt! Sommige salons rekenen namelijk bijkomende supplementen aan zoals een extra shampoo, een speciale verzorging… In mijn salon vlakbij Ranst is dit een praktijk die ik niet wil toepassen. Alles is in de prijs inbegrepen. U betaalt evenveel zoals u op voorhand dacht: ik reken geen extra kosten aan. Dit all-in menu geldt voor iedereen, ongeacht de haarlengte.

Een kapsalon in de buurt van Ranst: vlot bereikbaar

Aangezien het kapsalon in de buurt van Ranst en Lier ligt, is het zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft u geen last van de problemen in de stad. U parkeert net naast de ingang en hebt dus geen parkeerproblemen. Dit is bovendien volledig gratis! Verder hoeft u ook niet in de eeuwigdurende files te staan, kunt u veilig het salon bereiken… Deze kapper dichtbij Ranst is dus zeer gemakkelijk bereikbaar.

Ga verder naar biokapsalon Naturel
Ga verder naar biokapsalon Naturel
Ilona werkt als kapper dichtbij Ranst met de biologische haarkleuring